Answers to the Coinmarketcap BNB Chain Quiz: Learn & Earn $BNB

Answers to the Coinmarketcap BNB Chain Quiz: Take part in the Coinmarketcap Learn & Earn campaign for a chance to win free BNB chain tokens by taking the new Coinmarketcap Binance quiz.

On the BNB-Chain, how do you Web3? At 12 p.m. UTC today, the learn and earn coinmarketcap programme will go live. To win BNB tokens, do this learn and earn quiz.

BNB Chain quiz questions will usually be based on the same topic, so be sure to brush up on it using the short lessons or videos given.

This opportunity to study and earn free BNB Chain tokens from coinmarketcap is only available for a limited time and for a select group of individuals, so don’t miss out.

BNB chain token incentives will be granted at random to users who successfully finish the quiz before the campaign ends.

How to participate in Coinmarketcap Learn & Earn Quiz?

1. Tap on the link given below and create your new account on coinmarketcap.

2) Visit here and tap on the start button to take the Coinmarketcap BNB Chain Quiz.

3) Complete the captcha and agree to the terms and start the quiz.

4) Enter your email address with you have registered on Coinmarketcap.

5) Enter your Binance User ID, How to find your Binance User ID? Go to Binance > Profile > Copy your User ID

Note: If you do not have a Binance account then create one from the link given below.

7) Complete the how-to Web3 on the BNB-chain quiz, answers are given below.

8) Submit your BNB-Chain (BEP-20) wallet address and submit the quiz.

Coinmarketcap How To Web3 on BNB Chain Quiz Answers

Recheck the answers before submitting the quiz, these answers are just for the reference purpose only

Q1) Celer cBridge is a protocol that:

Answer: All of the above

Q2) Which is not true of cBridge?

Answer: The transfer fees go directly to the cellar team

Q3) How many different blockchains and layer-2 rollups do cBridge support?

Answer: over 20

Q4) Which of the following exhibits typical Rook, Bishop, and Queen user characteristics respectively?

Answer: aggressive, conservative and holder

Q5) What does staking BNB Queen token earn in terms of yield?

Answer: 2 & 3

Q6) Where is the CHESS token traded?

Answer: Binance / Pancakeswap

Q7) Why is Defi beneficial for individuals?

Answer: All of the above

Q8) Why is Defi beneficial for institutions?

Answer: Access to new & innovative financial instruments that were previously unavailable in traditional finance markets

Q9) What Defi products are provided by venus protocol?

Answer: All of the above

Q10) What are some of the disadvantages of a traditional centralized marketplace?

Answer: All of the above

Q11) What are the advantages of the pear marketplace?

Answer: All of the above

Q12) What are PearDAO’s token name and symbol?

Answer: Name: Pear DAO, Symol: PEX

Q13) What are the ways to earn yields with alpaca finance?

Answer: All of the above

Q14) Which of the following is true about leveraged yield farming with alpaca finance?

Answer: You can multiply your APYs up to 6x through leverage

Q15) Which of the following is true about alpaca’s market-neutral automated vault?

Answer: All of the above

Q16) How do you start to build your own metaverse world in secondlive?

Answer: By creating a space

Q17) Which one is not secondlive NFT?

Answer: Avatar NFT

Q18) What are the total $LIVE rewards in SecondLive’s weekly staking pool?

Answer: 1,00,000 $LIVE

Q19) Which one is not an important characteristic of a great crypto game?

Answer: Game with AR/VR technology

Q20) What is/are the token name(s) of TopGoal?

Answer: TMT & GOAL

Q21) Who is not the target audience of TopGoal?

Answer: Console game players

Q22) What is the difference between an NFT and a non-NFT hero in Thetan Arena?

Answer: All of the above

Q23) What can players do on Thetan Arena’s Marketplace?

Answer: Both are correct

Q24) Is Thetan Arena free to play?

Answer: Yes, you can play for free as long as you want

Q25) In Galler, what is the name given for the priority mint of an NFT collection?

Answer: Whitelisting

Q26) According to Galler’s tips, what are the “3 Main Metrics” you should analyze when it comes to NFT on-chain data?

Answer: Holders, supply & volume

Q27) What is the unique feature Galler has that helps users bid for the whole collection at once?

Answer: Order book

Recheck the answers before submitting the quiz, these answers are just for the reference purpose only

Leave a Comment