Coinmarketcap Solar Network Quiz Answers: Learn and Earn $ 20 SXP.

Answers to the Coinmarketcap Solar Network Quiz: Participate in the Learn and Earn Coinmarketcap campaign and win free $20 worth of SXP tokens from the new Coinmarketcap Solar Quiz.

The Solar Learn & Earn Coin Market Cap campaign is going to be live at 12:00 PM UTC. Participate in the Solar Quiz and get 13 free SXP tokens for $20.

Solar network quiz questions will usually be based on this topic and be sure to learn about it through the short tutorials or videos provided.

Learn this from coinmarketcap and earn a free $ SXP token for a limited time and limited users with a random luck system, so don’t miss this opportunity to earn $20 free.

Rose token prizes will be randomly distributed to users who successfully complete the quiz before the end of the campaign.

The Solar Network Learn and Earn campaign reward pool contains 69,541 Solar (SXP) tokens for $ 100,000. Successful customers will receive 13.9 SXP tokens of $20 and 50 diamonds.

The Coinmarketcap SXP Learn and Earn campaign will run from 2022.04.07 (12:00 PM UTC) to 2022.04.20 (23:59:59 PM UTC). Be sure to read the following tutorial to complete the quiz!

How to participate in Coinmarketcap Learn & Earn Quiz?

1) Tap on the link below and create your new account on coinmarketcap.

2) If asked enter the referral code (3ZYFI26P) during the signup process.

3) Visit here and tap on the start button to take the Coinmarketcap Solar Quiz.

4) Complete the captcha and agree to the terms and start the quiz.

5) Enter your email address with you have registered on Coinmarketcap.

6) Enter your Binance User ID, How to find your Binance User ID? Go to Binance > Profile > Copy your User ID

Note: If you do not have a Binance account then create one from the link given below.

7) Complete Solar (SXP) Quiz. Scroll down the page to see the answers.

8) Find the Solar Network (SXP) and add it to your public watch list.

9) Tap on Share Public Watch List, copy the link, paste it into the quiz and submit.

Coinmarketcap Solar Network Learn & Earn Quiz Answers

Q1) Solar’s governance is set up as:

Answer: A fully decentralized autonomous organization DAO

Q2) What innovations will Solar support within its ecosystem?

Answer: All of the above

Q3) How are node operators chosen?

Answer: Based on votes by coin holders

Q4) What is the native coin of the Solar network?

Answer: SXP

Q5) What happens to transaction fees?

Answer: 90% of fees are burned. The remaining 10% is earned by node operators.

Q6) How does Solar help to ensure a sustainable blockchain future?

Answer: Solar uses a highly energy-efficient consensus mechanism for its own blockchain & native coin

Q7) Solar’s platform is

Answer: Open source on Github

Q8) What is a delegate?

Answer: All of the above

This article contains links to third-party websites or other content for informational purposes only ("third-party sites"). Third-party sites are not controlled by Cryptogpt, and Cryptogpt is not responsible for the content of any third-party site, including any links to any third-party site, or any changes or updates to any third party. Party site. Cryptogpt is providing these links to you only as a convenience, and the inclusion of any link does not imply endorsement, approval or recommendation of Cryptogpt or any association with its operators of the site. This article is for use and should be used for informational purposes only. It is important to do your own research and analysis before making any material decisions regarding the products or services described. This article is not intended to be financial advice and will not be considered. The views and opinions expressed in this article are those of the author [of the company] and do not necessarily reflect those of Cryptogpt.

Leave a Comment